Ngc 2608 Galaxia / Galaxia Espiral Barrada 2608 / Galaxia Tipo Espira M106 - Es troba entre les constel·lacions de bessons.

Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc. Es troba entre les constel·lacions de bessons.

Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Galaxia Espiral Barrada 2608 - Novos Compostos Organicos
Galaxia Espiral Barrada 2608 - Novos Compostos Organicos from lh5.googleusercontent.com
Es troba entre les constel·lacions de bessons. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea.

Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea.

Es troba entre les constel·lacions de bessons. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea. Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc.

Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. Es troba entre les constel·lacions de bessons. Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc.

Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Galaxia Espiral Barrada 2608 / Galaxia Tipo Espira M106
Galaxia Espiral Barrada 2608 / Galaxia Tipo Espira M106 from 64.media.tumblr.com
Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Es troba entre les constel·lacions de bessons. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar.

El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc.

Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc. Es troba entre les constel·lacions de bessons. Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea.

Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. Es troba entre les constel·lacions de bessons.

Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. IMAGEM DA GALÁXIA NGC 2608 TIRADA PELO TELESCÃ
IMAGEM DA GALÁXIA NGC 2608 TIRADA PELO TELESCÃ"PIO HUBBLE from i.ytimg.com
Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Es troba entre les constel·lacions de bessons. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea.

Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz.

Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea. Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. Es troba entre les constel·lacions de bessons.

Ngc 2608 Galaxia / Galaxia Espiral Barrada 2608 / Galaxia Tipo Espira M106 - Es troba entre les constel·lacions de bessons.. Ngc 2608 esta galaxia espiral barrada pertenece a la constelación de cáncer y se ve como una versión más pequeña de la vía láctea. Es troba entre les constel·lacions de bessons. Tiene un diámetro aproximado de 62,000 años luz. Destaca una de les seves estrelles, la 55, perquè té 5 planetes orbitant al seu voltant, un dels sistemes més nombrosos descoberts fora del sistema solar. El cranc (cancer), de símbol ♋), és una de les 88 constel·lacions modernes i una de les dotze constel·lacions del zodíac.càncer és petita i tènue, i a molts no els sembla un cranc.